Waterschapsblad van Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
Hoogheemraadschap van Schieland en de KrimpenerwaardWaterschapsblad 2021, 9215andere beschikkingVerleende watervergunning voor het bestraten van de voortuin en oprit, het realiseren van een houten fietsenberging, het aanbrengen van een betonnen keerwand van L-elementen en het plaatsen van beplanting, Dorpsstraat 9 in Krimpen aan de Lek.

(D2021-07-000579, verzenddatum 20 juli 2021) het bestraten van de voortuin en oprit, het realiseren van een houten fietsenberging, het aanbrengen van een betonnen keerwand van L-elementen en het plaatsen van beplanting bij de Dorpsstraat 9 in Krimpen aan de Lek, gemeente Krimpenerwaard.

De vergunningen en de ontheffingen liggen ter inzage op het kantoor van het hoogheemraadschap. Voor inzage of nadere informatie kunt u contact opnemen, tel. nr. 010 45 37 300. Tegen de vergunningen/ontheffingen kunnen belanghebbenden tot 6 weken na de verzenddatum van het besluit bezwaar indienen bij het hoogheemraadschap. Op onze website www.hhsk.nl/bezwaar vindt u een uitleg hoe u het bezwaar kunt indienen.