Waterschapsblad van Waterschap Scheldestromen

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
Waterschap ScheldestromenWaterschapsblad 2021, 9053andere vergunningMelding in het kader van de raamontheffing en raamvergunning voor het leggen van een elektriciteitskabel in de Aagtekerkseweg te oostkapelle.

Waterschap Scheldestromen heeft een melding ontvangen in het kader van de raamontheffing en raamvergunning. De melding is gedaan voor het leggen van een elektriciteitskabel in de Aagtekerkseweg te oostkapelle. De melding is geregistreerd onder zaaknummer OW121.0197.

Waarom publiceert het waterschap dit bericht?

Een melding in het kader van de raamontheffing en raamvergunning wordt bij het waterschap gedaan om onder standaardvoorschriften toestemming te krijgen om een kabel of leiding aan te leggen. Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt het waterschap een besluit over de melding?

Waterschap Scheldestromen heeft de melding ontvangen op 8 juli 2021. Het waterschap neemt daarover waarschijnlijk 2 september 2021 een besluit. Als de melding wordt geaccepteerd, publiceert waterschap Scheldestromen een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de afhandeling van de melding bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de melding?

U kunt nu alvast de melding bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met waterschap Scheldestromen. Dit kan via het telefoonnummer 088 - 246 1000.