Bekendmaking Projectplan Waterlichaam Glanerbeek, deeltraject Klooster – N35

 

 

In de vergadering van 6 juli 2021 heeft het dagelijks bestuur het projectplan Waterlichaam Glanerbeek, deeltraject Klooster-N35 vastgesteld.

Het projectplan Waterlichaam Glanerbeek, deeltraject Klooster-N35 is een projectplan volgens de Waterwet. In het projectplan worden de beoogde maatregelen langs de Glanerbeek, deeltraject Klooster-N35 beschreven, zodat de inrichting van beide waterlopen geoptimaliseerd wordt conform de doelen uit het Waterbeheerplan 2016-2021.

Ter inzage

Het projectplan Waterlichaam Glanerbeek, deeltraject Klooster-N35 en de bijhorende bijlagen treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’. Het projectplan Waterlichaam Glanerbeek, deeltraject Klooster-N35 en de bijhorende bijlagen liggen met ingang van 16 juli 2021 tot en met 27 augustus 2021 tijdens kantooruren ook ter inzage op het waterschapskantoor, Kooikersweg 1 te Almelo.

Het ontwerp projectplan en bijhorende bijlagen zijn met ingang van 16 juli 2021 tot en met 27 augustus 2021 digitaal in te zien op de website van waterschap Vechtstromen via de volgende link: https://www.vechtstromen.nl/terinzage.

Beroep

Belanghebbenden kunnen met ingang van 16 juli 2021 tot en met 27 augustus 2021 schriftelijk beroep instellen bij de rechtbank Overijssel, Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat tenminste:

 

  • 1.

    de naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • 4.

    de gronden van het beroep.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor het instellen van beroep moet griffierecht worden betaald. Het instellen van beroep schorst de werking van Waterlichaam Glanerbeek, deeltraject Klooster-N35 niet.

Crisis- en herstelwet

Op dit projectplan is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat de gronden van het beroep direct in het beroepschrift moeten worden opgenomen. Het indienen van pro-forma beroep is niet mogelijk. De gronden van het beroep kunnen na afloop van termijn van zes weken niet worden aangevuld. Het instellen van beroep schorst de werking van Waterlichaam Elsbeek niet.

Voorlopige voorziening

Wie beroep heeft ingesteld kan op grond van artikel 8:81 Algemene wet bestuursrecht bij onverwijlde spoed een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel, Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Ook hiervoor moet griffierecht worden betaald.

Informatie

Voor meer informatie over het Waterlichaam Glanerbeek, deeltraject Klooster-N35 kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Naar boven