Waterschapsblad van Waterschap Scheldestromen

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
Waterschap ScheldestromenWaterschapsblad 2021, 8930andere vergunningAanvraag raamontheffing en raamvergunning voor het leggen van een elektriciteitskabel aan Papotweg in Ellewoutsdijk

Waterschap Scheldestromen heeft een aanvraag in het kader van raamontheffing en raamvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het leggen van een elektriciteitskabel aan de Papotweg in Ellewoutsdijk. .

Waarom publiceert het waterschap dit bericht?

De aanvraag is bij het waterschap ingediend om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt het waterschap een besluit over de aanvraag van de vergunning?

Waterschap Scheldestromen heeft de aanvraag ontvangen op 4 juli 2021. Het waterschap neemt daarover waarschijnlijk 15 augustus 2021 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert waterschap Scheldestromen een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met waterschap Scheldestromen. Dit kan via het telefoonnummer 088 - 246 1000.