Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard - Bekendmaking wijziging Bevoegdhedenregister HHSK

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Schieland en de Krimpenerwaard maakt bekend dat zij op 1 juni 2021 heeft besloten tot wijziging van het Bevoegdhedenregister van Schieland en de Krimpenerwaard.

 

In het Bevoegdhedenregister zijn (onder)mandaten, (onder)volmachten en (onder)machtigingen opgenomen. In het register zijn de functionarissen genoemd die bevoegd zijn om voor bepaalde zaken namens dijkgraaf en hoogheemraden besluiten te nemen en te ondertekenen.

 

Het college heeft besloten om het volgende mandaat aan het bevoegdhedenregister toe te voegen:

1. ALGEMEEN

Omschrijving

Mandaatgever

Soort bevoegdheid

Mandaat aan

Onder-mandaat aan

Verder onder-

mandaat aan

Voor-waarden

1.33

Besluiten over het al of niet verlenen van en het vaststellen van een subsidie in het kader van de subsidieregeling Klimaat & Ruimte

College

Mt

SD

AH zijnde

ambtelijk opdracht-gever Klimaat & Ruimte

Geldt tot €10.000.

Subsidies van €2000 tot €10.000 met instemming van de portefeuille-houder

 

Het wijzigingsbesluit treedt in werking op de dag na bekendmaking.

 

Het Bevoegdhedenregister ligt gedurende zes weken ter inzage op het kantoor van Schieland en de Krimpenerwaard aan de Maasboulevard 123 in Rotterdam. Het register is ook als bijlage toegevoegd bij deze digitale bekendmaking.

 

Belanghebbenden kunnen tegen de wijziging van het Bevoegdhedenregister binnen zes weken na de dag van deze bekendmaking bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Schieland en de Krimpenerwaard, Postbus 4059, 3006 AB Rotterdam.

 

 

 

Naar boven