Vastgesteld projectplan Waterwet voor Demonstratieproject Brede Groene Dijk fase 3

Op 17 maart 2021 heeft het Algemeen Bestuur van waterschap Hunze en Aa’s het projectplan Waterwet voor Demonstratieproject Brede Groene Dijk fase 3 vastgesteld. Omdat het hier gaat om een wijziging van een primaire kering (zeedijk), is dit besluit ter goedkeuring voorgelegd aan de Gedeputeerde Staten van de provincie Groningen. Deze hebben op 10 mei 2021 het besluit van het waterschap goedgekeurd.

U kunt het vastgestelde projectplan, inclusief bijlagen op deze pagina inzien.

De dag na bekendmaking ligt het projectplan gedurende zes weken ter inzage. In deze periode kan door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend, of belanghebbenden die aan kunnen tonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze te hebben kunnen indienen, beroep worden ingesteld bij de rechtbank. Voor een compleet overzicht van de procedure verwijzen wij naar hoofdstuk 13 Planprocedures van het projectplan.

Bij vragen kunt u contact opnemen via waterschap Hunze en Aa’s, Postbus 195, 9640 AD Veendam of via de email waterschap@hunzeenaas.nl, beide mogelijkheden t.a.v. Sander Dijk.

 

Naar boven