Aanvullend toetsingskader vergunningverlening hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard gewijzigd 

 

Dijkgraaf en hoogheemraden van Schieland en de Krimpenerwaard hebben op 19 april 2016 het Aanvullend toetsingskader vergunningverlening vastgesteld. Het Aanvullend toetsingskader vergunningverlening is nadien gewijzigd bij besluit van 9 mei 2017.

 

Het Aanvullend toetsingskader vergunningverlening blijft van kracht tot voor de betreffende onderwerpen nieuw beleid is vastgesteld. Op 10 oktober 2017 heeft het college van dijkgraaf en hoogheemraden de Beleidsregel grondwater onttrekkingen en infiltraties vastgesteld. Deze beleidsregel is op 1 januari 2018 in werking getreden. Door de inwerkingtreding van de Beleidsregel grondwater onttrekkingen en infiltraties is paragraaf 2.1 (toetsingskader grondwater) in het Aanvullend toetsingskader vergunningverlening vervallen.

Het gewijzigde Aanvullend toetsingskader vergunningverlening vindt u als bijlage bij deze digitale bekendmaking. Eveneens kunt u het inzien op het kantoor van het hoogheemraadschap aan de Maasboulevard 123 in Rotterdam.

 

Dit besluit treedt in werking op de dag na publicatie in het Waterschapsblad en werkt terug tot en met 1 januari 2018. Tegen de wijziging van het aanvullend toetsingskader vergunningverlening is geen bezwaar of beroep mogelijk

 

Naar boven