Aanvullend toetsingskader vergunningverlening hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard vastgesteld

[Deze bekendmaking is slechts een tekstplaatsing. De oorspronkelijke publicatie is op 26 september 2017 bekendgemaakt, beschikbaar via Waterschapsblad 2017, 8888.]

 

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard heeft op 19 april 2016 het aanvullend toetsingskader vergunningverlening vastgesteld. Dit toetsingskader bevat het vergunningenbeleid dat eerder was opgenomen in het Waterbeheerplan 2010-2015 en niet als zelfstandig beleidsdocument bestuurlijk was vastgesteld. Hiermee werd voorkomen dat er een leemte in het actuele toetsingskader ontstond op het moment dat het Waterbeheerplan 2016-2021 in werking trad. Op 9 mei 2017 heeft het college van dijkgraaf en hoogheemraden nieuw beleid voor boezemwaterkeringen vastgesteld, waardoor hoofdstuk 2.2 “Toetsingskader Waterkeringen” van het Aanvullend toetsingskader vergunningverlening gedeeltelijk is gewijzigd.

 

Het gewijzigde aanvullend toetsingskader vindt u als bijlage bij deze digitale bekendmaking. Eveneenskunt u het aanvullend toetsingskader raadplegen via www.hhsk.nl/aanvullendtoetsingskadervergun-ningverlening en tijdens kantooruren inzien op het kantoor van het hoogheemraadschap aan deMaasboulevard 123 in Rotterdam.

 

Dit besluit treedt in werking op de dag na publicatie in het Waterschapsblad. Tegen het besluit tot vaststelling van het aanvullend toetsingskader vergunningverlening is geen bezwaar of beroep mogelijk.

 

Naar boven