Kennisgeving Ontwerp voor de revisie van het peilbesluit voor de Friese boezem Wetterskip Fryslân

Ter voldoening aan het bepaalde in de Waterverordening provincie Fryslân en artikel 3:11 van de Algemene Wet Bestuursrecht ligt gedurende 6 weken vanaf de datum van deze bekendmaking ter inzage het

Ontwerp voor de revisie van het peilbesluit voor de Friese boezem

Het Ontwerp-peilbesluit omvat het gehele gebied van de Friese boezem, inclusief het deel van Groningen dat hierop afwatert.

Het ontwerp-peilbesluit en de bijbehorende stukken kunt u inzien door de aan deze elektronische bekendmaking toegevoegde bijlage(n) te raadplegen. Kijk hiervoor onder: ‘Externe bijlagen’.

Een animatie over de werking van de boezem vindt u op https://www.youtube.com/watch?v=gaPEy0TGGJM

De kaart met de begrenzing van de Friese boezem vindt u op onze website https://www.wetterskipfryslan.nl/Peilbeheer/peilbesluit-friese-boezem

Wanneer u de stukken analoog wilt inzien op het kantoor van Wetterskip Fryslân in Leeuwarden, dan kunt u voor het maken van een afspraak contact opnemen met mevr. De Booij via telefoonnummer 058 – 292 22 22.

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze op het ontwerp-peilbesluit schriftelijk of mondeling indienen bij het Dagelijks Bestuur van Wetterskip Fryslân, postbus 36, 8900 AA Leeuwarden.

Nadere info bij mevr. De Booij via telefoonnummer: 058-292 2222.

Naar boven