Ontwerp Stimuleringsregeling Ruimtelijke adaptatie Hollandse Delta 2021

 

Het college van dijkgraaf en heemraden van waterschap Hollandse Delta heeft op 23 februari 2021 het ontwerp van de Stimuleringsregeling Ruimtelijke adaptatie Hollandse Delta 2021 vastgesteld.

Ontwerpregeling

De ontwerpregeling voorziet in het beschikbaar stellen van subsidie voor het treffen van klimaatadaptieve maatregelen.

Inzage ontwerpregeling

De ontwerpregeling ligt vanaf 5 maart 2021 tot en met 16 april 2021 (6 weken) ter inzage. U kunt deze inzien door de bij deze elektronische bekendmaking gevoegde bijlagen te openen. Kijk hiervoor links op deze pagina onder “Externe bijlagen”. U kunt deze ook inzien in het waterschapshuis te Ridderkerk. U dient hiervoor een afspraak maken via het hieronder genoemde telefoonnummer.

Indienen zienswijze

Belanghebbenden en ingezetenen kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging een zienswijze over de ontwerpregeling indienen. Dit kan naar keuze schriftelijk of mondeling. U kunt uw zienswijze schriftelijk sturen naar:

Het college van dijkgraaf en heemraden van waterschap Hollandse Delta

t.a.v. afdeling Bestuurlijke en Juridische Zaken

o.v.v. “zienswijze Stimuleringsregeling Ruimtelijke adaptatie Hollandse Delta 2021”

Postbus 4103

2980 GC RIDDERKERK

Voor het mondeling kenbaar maken van een zienswijze kunt u contact opnemen met het waterschapsloket via telefoonnummer (0900) 2005005 (lokaal tarief).

U ontvangt een schriftelijke bevestiging van uw ingediende zienswijze. De ingediende zienswijzen worden beoordeeld en bezien wordt of deze aanleiding geven om het ontwerp aan te passen. Vervolgens wordt de regeling definitief vastgesteld en apart bekendgemaakt.

Contact

Voor vragen over deze bekendmaking kunt u contact opnemen met de afdeling Bestuurlijke en Juridische Zaken, te bereiken via het algemene telefoonnummer van het waterschap (0900) 2005005. ​

Ridderkerk, 5 maart 2021

Dijkgraaf en heemraden,

Namens deze:

S.J. Steendijk, secretaris-directeur

Naar boven