Kennisgeving ontwerp Projectplan kano-passeerbare stuw inlaat Almelose Aa

 

In de vergadering van 26 januari 2021 heeft het dagelijks bestuur Projectplan kano-passeerbare stuw inlaat Almelose Aa in ontwerp vastgesteld.

 

Door de uitvoering van het plan wordt de oude stuw vervangen door een nieuwe automatische stuw die tevens kano-passeerbaar is. De inlaat Almelo Aa zorgt er voor dat de hoeveelheid in te laten water goed geregeld en gedoseerd wordt. Dit gebeurt automatisch en op afstand, zodat medewerkers bij hoge afvoeren niet meer ter plekke hoeven te komen.

 

Ter inzage

Het ontwerp Projectplan kano-passeerbare stuw inlaat Almelose Aa en de bijhorende bijlagen treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’. Het ontwerp Projectplan kano-passeerbare stuw inlaat Almelose Aa en de bijhorende bijlagen liggen normaal gesproken tijdens kantooruren ook ter inzage in het waterschapskantoor, Kooikersweg 1 te Almelo. In verband met de getroffen landelijke maatregelen voor de bestrijding van Corona is het waterschapskantoor echter (tijdelijk) gesloten.

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen met ingang van 24 februari 2021 tot en met 31 maart 2021 naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het dagelijks bestuur van het waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo.

Voor het maken van een afspraak voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Informatie

Voor meer informatie over het ontwerp Projectplan kano-passeerbare stuw inlaat Almelose Aa kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Naar boven