HAS2020_Z29670 Wijziging watervergunning Eska B.V., Noorderstraat 394 te Sappemeer

Watervergunning voor het wijzigen van de geldende watervergunning in verband met het toevoegen van cryogeen kooldioxide aan het effluent van de waterzuiveringsinstallatie dat wordt geloosd op het Winschoterdiep.

 

Op grond van de Waterwet is een wijziging van de watervergunning verleend aan Eska B.V., Noorderstraat 394 te Sappemeer, voor het toevoegen van cryogeen kooldioxide aan het effluent van de waterzuiveringsinstallatie dat wordt geloosd op het Winschoterdiep.

 

De watervergunning en de bijbehorende stukken liggen ter inzage op werkdagen tijdens kantooruren bij het waterschap Hunze en Aa’s, Aquapark 5 te Veendam, vanaf 17 februari 2021 tot en met 31 maart 2021. Wanneer u de stukken wilt inzien moet u van tevoren een afspraak maken.

De watervergunning is hiernaast ook digitaal in te zien.

 

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk bezwaar indienen bij het dagelijks bestuur van het waterschap Hunze en Aa’s, Postbus 195, 9640 AD Veendam. In de brochure “Bezwaar en beroep” is aangegeven hoe dat moet.

 

Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met team vergunningverlening van de afdeling Schoon Water (tel. 0598-693800).

 

Naar boven