Ontwerp leggertabellen en leggerkaart oppervlaktewaterlichamen

 

Het dagelijks bestuur heeft op 21 december 2021 diverse ontwerp leggertabellen en de leggerkaart oppervlaktewaterlichamen vastgesteld.

 

Achtergrond

In een legger legt het waterschap vast aan welke eisen (ligging, vorm, afmetingen en constructie) waterstaatswerken zoals waterlopen en duikers moeten voldoen (Waterwetlegger) en wie onderhoudsplichtigen zijn (Waterschapswetlegger).

 

Ontwerp leggertabellen en leggerkaart inzien en indienen van zienswijze

De ontwerp leggertabellen en de leggerkaart liggen vanaf nu voor een periode van zes weken ter inzage. De ontwerp leggertabellen zijn als bijlagen aan deze bekendmaking toegevoegd. De ontwerpleggerkaart is in te zien via: https://arcg.is/1nn9mK.

Waterschap Brabantse Delta houdt zich aan de adviezen van RIVM, GGD, Rijksoverheid en de Veiligheidsregio. Daarom werkt het grootste deel van onze medewerkers, die niet per se op kantoor of buiten hoeven te werken, op dit moment vanuit huis. De fysieke terinzagelegging verloopt daarom anders dan u van het waterschap gewend bent. Door de Coronacrisis moet u daarvoor een afspraak maken.

 

Zolang de ontwerp leggertabellen en de leggerkaart ter inzage liggen is het mogelijk opmerkingen en wijzigingen via een zienswijze in te dienen. Hoe dit werkt is te lezen op onze website.

 

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M. Pouw via 076-5641000.

Naar boven