Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Verleende watervergunning voor het uitvoeren van werkzaamheden bij een waterkering ten behoeve van het oprichten van een bedrijfsgebouw op de locatie nabij Waardsedijk-Oost 16 in Montfoort (code HDSR80671)

Het waterschap heeft een watervergunning verleend voor het uitvoeren van werkzaamheden bij een waterkering ten behoeve van het oprichten van een bedrijfsgebouw op de locatie nabij Waardsedijk-Oost 16 in de gemeente Montfoort.

Het betreft de volgende werkzaamheden:

  • 1.

    het uitvoeren van graafwerkzaamheden in de zone waterstaatswerk van een regionale waterkering;

  • 2.

    het oprichten van een bedrijfsgebouw in de zone waterstaatswerk van een regionale waterkering;

  • 3.

    het aanleggen van riolering in de zone waterstaatswerk van een regionale waterkering;

  • 4.

    het aanleggen van bestrating in de zone waterstaatswerk van een regionale waterkering;

  • 5.

    het aanleggen van uitstroomvoorzieningen in de zone waterstaatswerk van een regionale waterkering; het lozen van hemelwater op oppervlaktewater.

Dit besluit is verzonden op 25 oktober 2021.

Ter inzage

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale Waterschapsblad van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden op www.overheid.nl. De stukken hangen als ‘Externe bijlagen’ aan deze publicatie (linker kolom).

Ons kantoor is vanwege de maatregelen om verspreiding van het  coronavirus tegen te gaan, gesloten.

Bezwaar

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken, tot en met 6 december 2021, na verzenddatum bezwaar indienen. Voor meer informatie en het indienen van bezwaar kunt u kijken op onze website Bezwaar en beroep - HDSR.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team van de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH), telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website Melding doen of vergunning aanvragen - HDSR

 

Houten, 27 oktober 2021

Naar boven