Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Ingetrokken watervergunning op grond van artikel 6:22 van de Waterwet - het hebben van een onttrekkingspunt en het onttrekken van oppervlaktewater voor de beregening van een fruitperceel, nabij locatie Rijsbruggerweg 4 in Bunnik (code HDSR79928)

Het waterschap heeft watervergunning (V-455092) ingetrokken op grond van artikel 6:22 van de Waterwet, voor het hebben van een onttrekkingspunt en het onttrekken van oppervlaktewater voor de beregening van een fruitperceel, nabij locatie Rijsbruggerweg 4 in de gemeente Bunnik. Dit besluit is verzonden op 10 september 2021.

Ons kantoor is vanwege de maatregelen om verspreiding van het  coronavirus tegen te gaan, gesloten.

Bezwaar

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken, tot en met 22 oktober 2021, na verzenddatum bezwaar indienen. Voor meer informatie en het indienen van bezwaar kunt u kijken op onze website Bezwaar en beroep - HDSR.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team van de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH), telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website Melding doen of vergunning aanvragen - HDSR

 

Houten, 14 september 2021

Naar boven