Aanvraag vergunning voor het leggen van een elektriciteitskabel in de Badhuisweg 68a in Cadzand

Waterschap Scheldestromen heeft een aanvraag voor een vergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het leggen van een elektriciteitskabel aan Badhuisweg 68a in Cadzand. .

Waarom publiceert het waterschap dit bericht?

Een vergunning wordt bij het waterschap aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt het waterschap een besluit over de aanvraag van de vergunning?

Waterschap Scheldestromen heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 3 augustus 2021. Het waterschap neemt daarover waarschijnlijk 14 september 2021 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert waterschap Scheldestromen een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met waterschap Scheldestromen. Dit kan via het telefoonnummer 088 - 246 1000.

 

Naar boven