Projectplan Renovatie gemaal Stellendam

 

Het college van dijkgraaf en heemraden heeft op 11 augustus 2020 het projectplan “Renovatie gemaal Stellendam” vastgesteld.

Projectplan

Het project betreft het renoveren en op afstand bedienbaar maken van gemaal Stellendam (Eendrachtsweg 3, 3251 AB Stellendam). Het eindresultaat is een gerenoveerd toekomstbestendig gemaal. Het projectplan treedt in werking met ingang van de dag na die van het verschijnen van deze publicatie.

Inzage

Het projectplan kan van 14 augustus 2020 tot en met 25 september 2020 (6 weken) via de link aan de linkerzijde van deze bekendmaking worden ingezien. Vanwege de maatregelen in verband met het coronavirus worden de stukken niet fysiek ter inzage gelegd.

Bezwaar

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een (rechts)persoon wiens belang rechtstreeks bij het projectplan is betrokken, vanaf de dag na het verschijnen van deze elektronische bekendmaking gedurende een periode van zes weken bezwaar maken tegen het projectplan.

Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van dijkgraaf en heemraden van waterschap Hollandse Delta, Postbus 4103, 2980 GC te Ridderkerk en moet ten minste bevatten:

- naam en adres van de indiener;

- de dagtekening;

- een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

- de gronden van bezwaar.

Voorlopige voorziening

Het indienen van bezwaar heeft geen schorsende werking. Daarom kan in het geval van een spoedeisende situatie de indiener van een bezwaarschrift de rechtbank om een voorlopige voorziening vragen. Dit verzoek om voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, Sector Bestuursrecht, Postbus 50950, 3007 BL Rotterdam.

Voor het doen van een verzoek tot voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd. Voor de hoogte van de griffierechten kunt u contact opnemen met de Rechtbank Rotterdam, Sector Bestuursrecht, onder telefoonnummer 088 36 11 932.

U kunt het verzoek om voorlopige voorziening ook digitaal indienen via https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Rechtsgebieden/Bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Contact

Voor nadere inlichtingen over dit projectplan kunt u terecht bij Ricky Boogert, te bereiken via het Waterschapsloket. U kunt tijdens kantooruren bellen naar 0900 - 2005005 (lokaal tarief) of stuur een mail naar: 2005005@wshd.nl

 

Ridderkerk, 11 augustus 2020

Dijkgraaf en heemraden,

Namens deze:

drs. H.C. Jongmans MPM, secretaris-directeur

Naar boven