Bekendmaking ontwerp-projectplan Verbinding Reeuwijk West En Bloemendaal Landelijk Gebied te Bodegraven-Reeuwijk en Waddinxveen

Dijkgraaf en hoogheemraden van het hoogheemraadschap van Rijnland zijn van plan een projectplan voor Verbinding Reeuwijk West En Bloemendaal Landelijk Gebied vast te stellen. Voorafgaand aan de vaststelling van het definitieve projectplan, is eerst dit ontwerp-projectplan opgesteld.

Het ontwerp-projectplan betreft maatregelen in het watersysteem in Polder Reeuwijk west en Polder Bloemendaal landelijk gebied in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk en Waddinxveen, te weten:

  • 1.

    Verbreden watergang naast het fietspad langs de A12, tussen de Nieuwdorperweg en de Baarsjeskade.

  • 2.

    Aanleg open doorgang door de Baarsjeskade met fietsbrug.

  • 3.

    Aanleg automatische stuw bij Baarsjeskade.

Het ontwerp-projectplan kan van 6 augustus 2020 tot en met 17 september 2020 via de link aan de linkerzijde van deze bekendmaking worden ingezien.

Normaliter kunnen de stukken die online worden gepubliceerd ook op het kantoor van Rijnland aan de Archimedesweg 1 te Leiden worden ingezien. Het kantoor is echter in verband met de Coronacrisis tot nader order gesloten.

Belanghebbenden kunnen gedurende deze periode hun zienswijze over het ontwerp-projectplan schriftelijk, mondeling#_ftn1 of elektronisch naar voren brengen. Op verzoek kan de vermelding van persoonlijke gegevens achterwege worden gelaten. Ingediende zienswijzen worden beoordeeld. Bezien wordt of deze aanleiding geven om het ontwerp-projectplan aan te passen. Vervolgens wordt het projectplan definitief vastgesteld.

Onder vermelding van kenmerk 20.010844 en onderwerp: ´zienswijze Verbinding Reeuwijk West En Bloemendaal Landelijk Gebied´ kan een zienswijze gestuurd worden naar: Dijkgraaf en hoogheemraden van het hoogheemraadschap van Rijnland, Postbus 156, 2300 AD te Leiden.

Elektronische zienswijzen dienen gestuurd te worden naar post@rijnland.net.

Omdat het kantoor gesloten is, kan een mondeling zienswijze telefonisch worden ingediend via telefoonnummer 071-3063535.

Voor meer informatie over Rijnland, kijk op www.rijnland.net.

 

Leiden, 5 augustus 2020

Naar boven