Watervergunning verleend voor het wijzigen van het lozingspunt en aanvullende ammoniumnormering voor een mestverwerkingsinstallatie op de locatie Nieuwe Steeg 2 te Heeswijk Dinther

Het dagelijks bestuur van waterschap Aa en Maas heeft een vergunning verleend ingevolge de Waterwet. De vergunning is aangevraagd voor het wijzigen van het lozingspunt en aanvullende ammoniumnormering voor een mestverwerkingsinstallatie op de locatie Nieuwe Steeg 2 te Heeswijk Dinther. Het zaaknummer is 0000D20190909130024752.

Besluitdatum: 01-07-2020

Inzage

U kunt de vergunning gedurende 6 weken inzien vanaf 8 juli 2020.

U kunt, onder vermelding van het betreffende zaaknummer, via info@aaenmaas.nl een verzoek doen om de vergunning per e-mail te ontvangen. Het is mogelijk een afspraak te maken met een medewerker van de afdeling Planadvies en Vergunningen voor een mondelinge toelichting op de vergunning en de bijbehorende stukken. U kunt hiervoor een afspraak maken via telefoonummer 073 615 8333.

Beroep

Tegen de definitieve beschikking kan beroep worden ingesteld door de belanghebbenden die: *  Zienswijzen naar voren hebben gebracht over de ontwerpbeschikking(en); *  Redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht over de ontwerpbeschikking.

 

Het beroepschrift moet worden gericht aan de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, postbus 70584, 5201 CZ 's-Hertogenbosch.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten:a. naam en adres van de indiener; b. een dagtekening; c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; d. de gronden van het beroep.

Voorlopige voorziening

Het besluit treedt direct in werking. Ook als u beroep indient. U kunt een verzoek om een voorlopige voorziening indienen als u van mening bent dat, zolang nog geen uitspraak is gedaan in de beroepsprocedure, het besluit niet in werking zou moeten treden. Een voorlopige voorziening is een tijdelijke maatregel en kunt u enkel treffen als sprake is van een spoedeisend belang.  Het verzoek om een voorlopige voorziening kunt u indienen bij Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, de Voorzieningenrechter, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U kunt dit verzoek ook digitaal indienen bij Rechtbank Oost-Brabant via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Raadpleeg de nadere voorwaarden op de hiervoor genoemde website.

 

 

Naar boven