Rectificatie NBK ontwerpbegroting 2021

(Deze bekendmaking betreft een rectificatie vanwege een foutieve bijlage. De oorspronkelijke bekendmaking is op maandag 18 mei 2020 bekendgemaakt, beschikbaar via Waterschapsblad 2020, 5343)

Het bestuur van het Noordelijk Belastingkantoor (NBK) heeft de besturen van de moederorganisaties gevraagd om een zienswijze op de ontwerpbegroting 2021.

In haar vergadering van 11 mei j.l. heeft het bestuur van het NBK deze stukken in concept vastgesteld. Na ontvangst van de zienswijzen van de moederorganisaties zal het bestuur van het NBK in haar vergadering van 6 juli het document definitief vaststellen.

Als bijlage treft u de ontwerpbegroting 2021 aan. In de algemeen bestuursvergadering van Hunze en Aa’s van 24 juni a.s. is de inhoudelijke behandeling voorzien.

De ontwerpbegroting zal met een bestuursvoorstel van onze zijde, inclusief een concept zienswijze worden behandeld.

Na de beraadslagingen en de besluitvorming zal de definitieve zienswijze schriftelijk met het bestuur van het NBK worden gecommuniceerd.

De begroting 2021 ligt ter inzage tot en met 23 juni 2020 op werkdagen tijdens kantooruren bij het waterschap Hunze en Aa’s, Aquapark 5 te Veendam.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jans Bolding, telefoonnummer: 0598-693800.

Naar boven