Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden - Watervergunning voor het lozen van afvalwater afkomstig van de zuivering van grondwater ten behoeve van drinkwater (codeHDSR52924)

Het waterschap is van plan een wijzigingsvergunning te verlenen voor als bedoeld in hoofdstuk 3 van de Keur van het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden 2018 en artikel 6.2 lid 1 van de Waterwet, om ter plaatse van ’s Gravensloot 36 in Kamerik, kadastrale gemeentecode KMR00, sectie M nummer(s) 48, 49, 588 en 725, voor:

 

1a. het direct lozen op de RWZI Woerden van afvalwater afkomstig van het RO

proces en aanverwante processen voor het zuiveren van grondwater voor

drinkwater;

b. het brengen in het oppervlaktewaterlichaam “Oude Rijn” van afvalwater afkomstig

van het RO proces en aanverwante processen voor het zuiveren van grondwater

voor drinkwater.

2. de in hoofdstuk 2 opgenomen voorschriften, de hoofdstukken 3 en 4 en de bijlagen

deel te laten uitmaken van de vergunning;

3. de vergunning te verlenen tot 5 jaar na de dag waarop deze onherroepelijk geworden

is;

4. de vergunning met kenmerk 1111459 van augustus 2016 te verlengen met 5 jaar na de

dag waarop onderhavige vergunning onherroepelijk geworden is

Dit besluit is verzonden op 11 mei 2020.

Ter inzage

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken inzien tot en met 22 juni 2020 bij het waterschap, Poldermolen 2 in Houten op afspraak. Openingstijden: elke werkdag van 9.00 - 17.00 uur.

U kunt de stukken digitaal bekijken via het digitale Waterschapsblad van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden op www.overheid.nl. De stukken hangen als ‘Externe bijlagen’ aan deze publicatie (linker kolom)

Bezwaar

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken na verzenddatum bezwaar instellen. Voor meer informatie en het instellen van bezwaar kunt u kijken op onze website https://www.hdsr.nl/vergunningen/bekendmaking-bezwaar/ .

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en handhaving, telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website http://www.hdsr.nl/vergunningen/.

Houten, 13 mei 2020

Naar boven