Bekendmaking Legger waterkering 2020

Het dagelijks bestuur van Waterschap De Dommel maakt het volgende bekend.

Besluit

Het dagelijks bestuur van Waterschap De Dommel heeft op 21 april 2020 een besluit genomen tot vaststelling van de Legger Waterkering 2020. Dit besluit heeft betrekking op een actualisatie van de regionale en overige keringen in het beheergebied van Waterschap De Dommel.

De afgelopen jaren heeft het waterschap een aantal projecten uitgevoerd waarbij aanpassingen zijn gedaan aan de regionale keringen. De aanpassingen bij de regionale keringen zijn verwerkt op de kaart van de Interim omgevingsverordening van de provincie Noord-Brabant. Deze verordening is op 1 november 2019 vastgesteld en is op 5 november 2019 in werking getreden. Nu de provinciale omgevingsverordening is gewijzigd, is ook een actualisatie nodig van de legger met de regionale en overige keringen.

Het leggerbesluit met bijlagen

De legger kunt u inzien (linkerzijde pagina).

Het leggerbesluit kunt u downloaden (linkerzijde pagina).

De legger is ook te raadplegen via de website: www.dommel.nl/legger

Beroep

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit beroep instellen bij de rechtbank Den Bosch. De beroepstermijn is zes weken en begint op 25 april 2020. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen over het ontwerp van deze legger naar voren heeft gebracht.

Contact

Voor vragen over deze bekendmaking kunt u op dinsdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur contact opnemen met Jeannette van Boerdonk of Marc Strikker, telefoonnummer 0411-618618.

 

Naar boven