Definitief projectplan “NBW Knelpunt H13” Maatregelen ter voorkoming van inundatie Meester Broerensingel en omgeving.

Inzagetermijn van 23 april 2020 tot en met 4 juni 2020

 

Het Dagelijks Bestuur van waterschap Aa en Maas heeft op 24 maart 2020 het Definitieve projectplan “NBW Knelpunt H13 - Maatregelen ter voorkoming van inundatie Meester Broerensingel en omgeving” vastgesteld.

Maatregelen

Met dit projectplan wordt de aanleg van een waterbeheersingsgemaal aan de Bruistensingel te ‘s-Hertogenbosch, in rayon Stad ‘s-Hertogenbosch, ter voorkoming van inundatie bij Meester Broerensingel en omgeving beoogd. 

 

De inrichtingsmaatregelen bestaan uit de aanleg van een pompgemaal voor waterbeheersing in een bestaande pompput, ten westen van de Bruistensingel in ’s-Hertogenbosch en aanpassing van het watersysteem in de driehoek Stadionlaan, Bruistensingel en het spoor.

 

Inzage

Het definitief projectplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen op werkdagen van 09.00-14.00 uur ter inzage op de volgende locatie:

Pettelaarpark 70 ’s-Hertogenbosch. Dit is een aangepast openingstijd i.v.m. COVID-maatregelen.

Het definitieve projectplan en de daarop betrekking hebbende stukken zijn tevens als bijlage bij deze bekendmaking opgenomen.

 

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging hun zienswijzen indienen tegen dit besluit. Zienswijzen kunnen zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het Dagelijks Bestuur van waterschap Aa en Maas, Postbus 5049, 5201 GA ’s-Hertogenbosch.

Wilt u mondeling uw zienswijze indienen? Neem dan vóór 4 juni 2020 contact op met de hierna genoemde projectleider.

Uitsluitend degene die tijdig een zienswijze hebben ingediend, hebben de mogelijkheid in beroep te gaan bij de rechtbank tegen het definitieve projectplan.

Van uw zienswijze en de reactie daarop van het Dagelijks Bestuur wordt een nota van zienswijzen opgesteld. In deze nota van zienswijzen kunnen uw persoonsgegevens worden vermeld. Wij verzoeken u in uw zienswijze uitdrukkelijk aan te geven of u bezwaar heeft tegen vermelding van uw persoonsgegevens.

 

Wilt u meer weten?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de projectleider Evelien van Schadewijk. Deze is bereikbaar op tel.nr. 0412487389.

 

’s-Hertogenbosch, 23 april 2020

Naar boven