Watervergunning verleend voor het wijzigen van het lozingspunt voor het brengen van afvalwater dat vrijkomt op de locatie Nieuwe Steeg 2 te Bernheze

Voornemen om vergunning te verlenen

Het dagelijks bestuur van waterschap Aa en Maas wil een wijzigingsvergunning ingevolge de Waterwet gaan verlenen. De wijziging van de vergunning heeft betrekking op het wijzigen van een lozingspunt van afvalwater dat vrijkomt bij mestverwerkings-activiteiten op de locatie Nieuwe Steeg 2 te Bernheze. 

Het zaaknummer is 0000D20190909130024752.

 

Besluitdatum: 14 april 2020

 

Inzage

Het ontwerpbesluit is gedurende zes weken in te zien vanaf 20 april 2020

U kunt, onder vermelding van het betreffende zaaknummer, via info@aaenmaas.nl een verzoek doen om de vergunning per e-mail te ontvangen. Het is mogelijk een afspraak te maken met een medewerker van de afdeling Planadvies en Vergunningen voor een mondelinge toelichting op de vergunning en de bijbehorende stukken. U kunt hiervoor een afspraak maken via telefoonummer 073 615 8333.

Zienswijze

U kunt als belanghebbende zienswijze indienen, wanneer u het niet eens bent met dit besluit. Dat kan gedurende 6 weken na de publicatiedatum van het ontwerpbesluit. Uw zienswijze moet op grond van artikel 3:4 Algemene wet bestuursrecht tenminste bevatten:

-       de naam en het adres van de indiener;

-       de dagtekening;

-       een omschrijving van het besluit waartegen uw zienswijze is gericht;

-       de gronden van het zienswijze;

-       uw handtekening.

Richt uw zienswijze aan het dagelijks bestuur van waterschap Aa en Maas, Postbus 5049, 5201 GA te ’s-Hertogenbosch.

 

Naar boven