Begrotingswijziging 2020 gemeenschappelijk openbaar lichaam GBLT

Het dagelijks bestuur maakt bekend dat het ontwerp van de begrotingswijziging 2020 van het gemeenschappelijk openbaar lichaam GBLT (Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus – Tricijn) ter inzage ligt.

GBLT is het gezamenlijk belastingkantoor dat de waterschapsbelastingen en gemeentelijke belastingen heft en int voor vijf waterschappen, waaronder waterschap Vechtstromen, en zes gemeenten.

Ter inzage

De begrotingswijziging 2020 van GBLT treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’.

De begrotingswijziging 2020 ligt normaal gesproken tijdens kantooruren ook ter inzage in het waterschapskantoor, Kooikersweg 1 te Almelo. In verband met de getroffen landelijke maatregelen voor de bestrijding van Corona is het waterschapskantoor echter gesloten.

De begrotingswijziging 2020 is daarom met ingang van 17 april gedurende een periode van twee weken digitaal in te zien op de website van Vechtstromen via de volgende link: https://www.vechtstromen.nl/terinzage

Indien gewenst kunt u de begrotingswijziging 2020 digitaal toegestuurd krijgen. Hiertoe kunt u contact opnemen met het waterschap.

Indien dit voor u geen uitkomst biedt en de begrotingswijziging 2020 fysiek wilt in zien, verzoeken wij u dit binnen de termijn van de terinzagelegging aan ons kenbaar te maken. Wij zullen hierop in contact met u treden om met u op zoek te gaan naar een pragmatische oplossing, waarbij u alsnog de mogelijkheid wordt geboden om de stukken in te kunnen zien.

Informatie

Voor meer informatie over de begrotingswijziging 2020 van GBLT kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Naar boven