Hoogheemraadschap De Stichtse Rijlanden - Start inspraakperiode ontwerp-projectplan ‘Verbreding en NVO Meijevliet’

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden heeft op 30 maart 2020 het ontwerp-projectplan voor het project ‘Verbreding en Natuurvriendelijke oever (NVO) Meijevliet’ vastgesteld. In het projectplan staan de werkzaamheden beschreven die het waterschap wil gaan uitvoeren. Het college heeft besloten het ontwerp-projectplan ter inzage te leggen.

Stukken inzien

U kunt het ontwerp-projectplan en de daarbij behorende bijlagen digitaal inzien van 13 april tot en met 22 mei 2020 via de website van het waterschap: https://www.hdsr.nl/beleid-plannen/watergebiedsplannen/langbroekerwetering/verbeteren/deelgebied-1/

Het ontwerp-projectplan en de daarbij behorende bijlagen zijn in verband met de Corona-crisis niet in te zien op het kantoor van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.

Inspraak

U kunt gedurende een periode van 6 weken uw zienswijze op het ontwerp-projectplan indienen. Dit kan per e-mail via arjan.koerhuis@hdsr.nl of schriftelijk via het onderstaande adres. U heeft hiervoor de tijd tot en met 22 mei 2020.

Postadres:Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden t.a.v. Stijn Maathuis Postbus 550 3990 GJ Houten

Het college van het waterschap informeert iedereen die ingesproken heeft over de wijze waarop de zienswijze in het projectplan wordt verwerkt. Dit gebeurt nadat het college het plan heeft vastgesteld.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met projectbeheerder Arjan Koerhuis, tel. (030) 634 5837, e-mail arjan.koerhuis@hdsr.nl

Houten, 13 april 2020

 

Naar boven