Extra Verenigde Vergadering 15 april 2020

De Verenigde Vergadering (VV) komt woensdag 15 april 2020 om 19.00 uur bijeen tijdens een extra openbare vergadering.

Onder voorbehoud dat de ’Spoedwet digitale besluitvorming’ op 15 april 2020 in werking is getreden, vindt de vergadering plaats langs digitale weg en wordt live uitgezonden via de website van het waterschap.

Op de agenda staan onder meer een voorstel voor noodprocedure digitale besluitvorming, alsmede een aantal voorstellen die oorspronkelijk gepland stonden voor besluitvorming op 25 maart 2020 (de VV van 25 maart jl. is vanwege de Coronamaatregelen komen te vervallen). De volledige agenda met bijbehorende stukken staan op de website van het waterschap.

Indien u uw mening over één van de onderwerpen die op de agenda staan wilt laten horen, kunt u dit tijdens de vergadering doen. Hiervoor zijn per spreker 5 minuten per agendapunt uitgetrokken. Dit spreekrecht kunt u, onder vermelding van het onderwerp en naam van inspreker, tot 24 uur voor het begin van de vergadering aanvragen via de voorzitter van de Verenigde Vergadering, Postbus 4103, 2980 GC Ridderkerk of e-mailen naar bestuur@wshd.nl.

Ridderkerk, 8 april 2020

Dijkgraaf en heemraden,

Namens deze:

G.J. Doornbos, dijkgraaf

Naar boven