Ontwerpbesluit vergunning ingevolge de Waterwet

Op 12 februari 2020 hebben wij een aanvraag ontvangen voor een vergunning als bedoeld in hoofdstuk 6 van de Waterwet voor het verrichten van activiteiten in een watersysteem. De aanvraag betreft een verzoek om watervergunning voor het brengen van stoffen, afkomstig van de spoelen van het druppelsysteem, in de sloot aan de noordoostzijde van de Hooge Zuidwal 1 te Munnekezijl.

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 26 maart 2020 tot en met 6 mei 2020 ter inzage bij het waterschap Noorderzijlvest, Stedumermaar 1 in Groningen.

Zienswijzen

Gedurende bovenstaande periode kunt u zienswijzen mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij het Dagelijks Bestuur. U kunt verzoeken uw persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Te zijner tijd kunt u beroep instellen als u eerder zienswijzen heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit of als u kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat was.

Hoorzitting

U kunt gedurende bovenstaande periode tevens verzoeken om een hoorzitting over het ontwerpbesluit. Met vertegenwoordigers van het Dagelijks Bestuur en (eventueel) de vergunningaanvrager kunt u dan spreken en eventueel mondeling zienswijzen indienen.

 

Naar boven