Bekendmaking Ontwerpbesluit tot wijziging van Kaart 7

Dijkgraaf en hoogheemraden van het hoogheemraadschap van Rijnland hebben op 21 januari 2020 besloten gebieden in de Polder het Noordveen te gemeente Kaag en Braassem toe te voegen aan kaart 7: gebieden waar hoogwatervoorzieningen zijn toegestaan. Deze kaart behoort bij uitvoeringsregel 17: Peilafwijking 

Dit ontwerpbesluit ligt ter inzage van 26 maart 2020 tot en met 7 mei 2020 en kan worden ingezien via de link aan de linkerzijde van deze bekendmaking.

Normaliter kunnen de stukken die online worden gepubliceerd met betrekking tot het peilbesluit ook op het kantoor van Rijnland, Archimedesweg 1 te Leiden tijdens kantooruren worden ingezien. Echter in verband met de corona crisis is het kantoor van Rijnland gesloten tot minimaal 6 april.

Belanghebbenden kunnen gedurende deze periode hun zienswijze over het ontwerp schriftelijk, mondeling of elektronisch naar voren brengen. Op verzoek kan de vermelding van persoonlijke gegevens achterwege worden gelaten. Ingediende zienswijzen worden beoordeeld en bezien wordt of deze aanleiding geven om het ontwerpbesluit aan te passen. Vervolgens wordt het besluit definitief vastgesteld.

Onder vermelding van 20.004672 en onderwerp: ´zienswijze Kaart 7´ kan een zienswijze gestuurd worden naar: Dijkgraaf en hoogheemraden van het hoogheemraadschap van Rijnland, Postbus 156, 2300 AD te Leiden. Elektronische zienswijzen dienen gestuurd te worden naar post@rijnland.net.

Voor meer informatie over Rijnland, kijk op www.rijnland.net.

 

Leiden, 25 maart 2020

Naar boven