Waterschapsblad van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
Hoogheemraadschap De Stichtse RijnlandenWaterschapsblad 2020, 255Overige overheidsinformatieOntwerpbegroting 2021 Gemeenschappelijke Regeling Waterschapshuis ter inzage

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden neemt deel aan de Gemeenschappelijke Regeling (GR) Het Waterschapshuis, gevestigd te Amersfoort. Voor de aan haar opgedragen taken stelt de GR jaarlijks een begroting op.

De ontwerpbegroting 2021 van de GR Het Waterschapshuis ligt met ingang van 15 januari 2020 twee weken voor een ieder ter inzage. De ontwerpbegroting kunt u digitaal raadplegen via de bijlage van deze publicatie. Het is ook mogelijk de stukken te komen inzien op het kantoor van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Poldermolen 2 te Houten.

Zienswijze indienen 

Uw zienswijze over de ontwerpbegroting kunt u schriftelijk naar voren brengen tot en met 29 januari 2020. U kunt uw zienswijze sturen naar:

Dijkgraaf en hoogheemraden van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Postbus 550

3990 GJ Houten.

Per e-mail versturen kan ook, stuurt u uw zienswijze dan naar post@hdsr.nl, eveneens onder vermelding van ‘Ontwerpbegroting 2021 GR Het Waterschapshuis’.

Meer weten? 

Voor meer informatie kunt u bellen met de heer C.J. Vos van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, telefoonnummer (030) 634 57 00.

 

Houten, 15 januari 2020