VOORNEMEN AANWIJZEN ZWEMLOCATIES

Waterschap Limburg is voornemens om 33 zwemlocaties in oppervlaktewateren voor het jaar 2020 aan te wijzen en heeft daartoe ontwerpbesluiten opgesteld.

 

Inzage

Met ingang van 25 februari 2020 tot en met 6 april 2020 liggen deze ontwerpbesluiten ter inzage op het kantoor van Waterschap Limburg, Maria Theresialaan 99 te Roermond. Daarnaast liggen de stukken ter inzage in de gemeentehuizen van de gemeenten Beesel, Bergen, Brunssum, Echt-Susteren, Eijsden-Margraten, Gennep, Horst aan de Maas, Leudal, Maasgouw, Maastricht, Mook en Middelaar, Peel en Maas, Roerdalen, Roermond, Venlo, Venray en Weert op de daar gebruikelijke plaatsen en tijdstippen.

 

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen ingezetenen van de Provincie Limburg en overige be­langhebbenden hun zienswijze over de ontwerpbesluiten schriftelijk kenbaar maken aan het dage­lijks bestuur van het Waterschap Limburg, Postbus 2207, 6040 CC Roermond onder vermelding van “Aanwijzing zwemlocaties 2020”. Voornoemde ingezetenen en overige belanghebbenden die hun ziens­wijze omtrent de ontwerpbesluiten mondeling naar voren willen brengen, kunnen zich geduren­de bovengenoemde termijn tijdens kantooruren wenden tot het team Toezicht en Handhaving, telefoon 088-8890100.

 

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot team Toezicht en Handhaving van Waterschap Limburg (telefoon 088-8890100).

Naar boven