Bekendmaking ontwerp projectplan Waterwet herinrichting Elsbeek Hengelo, traject Reigerweg.

 

In de vergadering van 8 december 2020 heeft het dagelijks bestuur het ontwerp projectplan Waterwet herinrichting Elsbeek Hengelo, traject Reigerweg vastgesteld.

In het projectplan worden de maatregelen voor de herinrichting van het watersysteem beschreven waarmee de Elsbeek wordt omgevormd tot een aantrekkelijke groenblauwe structuur door de stad. Daarnaast worden de gevolgen van deze herinrichting op de omgeving in beeld gebracht. De voorgenomen herinrichting van de Elsbeek in Hengelo, traject Reigerweg is één van de projecten uit de samenwerkingsovereenkomst ‘Klimaat Actief Hengelo’ die waterschap Vechtstromen en de gemeente Hengelo zijn aangegaan.

Ter inzage

Het ontwerp projectplan Waterwet herinrichting Elsbeek Hengelo, traject Reigerweg en de bijhorende bijlagen treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’ en zijn daar te downloaden.

Het projectplan ligt met ingang van 11 december 2020 tot en met 21 januari 2021, ter inzage in het kantoor van waterschap Vechtstromen, Kooikersweg 1 te Almelo. U kunt voor de inzage een afspraak maken via telefoonnummer 088 220 33 33.

Het projectplan is ook digitaal in te zien op de website van waterschap Vechtstromen via de volgende link: https://www.vechtstromen.nl/terinzage.

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen met ingang van 11 december 2020 tot en met 21 januari 2021 naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo.

Voor het maken van een afspraak voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Informatie

Voor meer informatie over het projectplan Waterwet herinrichting Elsbeek Hengelo, traject Reigerweg kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Naar boven