Bekendmaking ontwerp-projectplan Voorofschepolder-Kooipolder en Lagenwaardsepolder te Alphen aan den Rijn 

Dijkgraaf en hoogheemraden van het hoogheemraadschap van Rijnland zijn van plan een projectplan voor de Voorofschepolder-Kooipolder en Lagenwaardsepolder vast te stellen. Voorafgaand aan de vaststelling van het definitieve projectplan, is eerst een ontwerp-projectplan opgesteld.

Het projectplan betreft:

  • 1.

    plaatsen nieuwe verbindingsduiker en stuw onder de Ruige kade (peilvak scheiding);

  • 2.

    vervangen en vergroten duiker in de gronddam in de hoofdwatergang van de Lagenwaardse polder.

Het ontwerp-projectplan kan van 27 oktober 2020 tot en met 8 december 2020 via de link aan de linkerzijde van deze bekendmaking worden ingezien.

Normaliter kunnen de stukken die online worden gepubliceerd ook op het kantoor van Rijnland aan de Archimedesweg 1 te Leiden worden ingezien. Het kantoor is echter in verband met de Coronacrisis tot nader order gesloten.

Belanghebbenden kunnen gedurende deze periode hun zienswijze over het ontwerp-projectplan schriftelijk, mondeling of elektronisch naar voren brengen.

Op verzoek kan de vermelding van persoonlijke gegevens achterwege worden gelaten.

Ingediende zienswijzen worden beoordeeld. Bezien wordt of deze aanleiding geven om het ontwerp-projectplan aan te passen. Vervolgens wordt het projectplan definitief vastgesteld.

Onder vermelding van kenmerk 20.080099 en onderwerp: ´zienswijze Voorofschepolder-Kooipolder en Lagenwaardsepolder´ kan een zienswijze gestuurd worden naar: Dijkgraaf en hoogheemraden van het hoogheemraadschap van Rijnland, Postbus 156, 2300 AD te Leiden.

Omdat het kantoor gesloten is, kan een mondelinge zienswijze telefonisch worden ingediend via telefoonnummer 071-3063535.

Elektronische zienswijzen dienen gestuurd te worden naar post@rijnland.net.

Leiden, 23 oktober 2020

Naar boven