Aankondiging openbare vergaderingen gecombineerde commissies 28 oktober en 5 november 2020

Gecombineerde commissievergadering n.a.v. de beeldvormende excursies – WBP5

De watergraaf heeft een openbare gecombineerde vergadering belegd op 28 oktober 2020, van 19.00 – 21.00 uur. Deze vergadering vindt online plaats.

Doel van de vergadering is beeldvormend de drie excursies ‘te veel water’, ‘te weinig water’ en ‘vies water’ te bespreken die in september met het algemeen bestuur hebben plaatsgevonden.

Tijdens de excursies is er informatie opgehaald over thema’s die van belang zijn voor het nieuwe Waterbeheerprogramma, dat loopt van 2022 tot en met 2027. In de gecombineerde commissievergadering wordt nader gesproken over en gereflecteerd op de thema’s van de excursies.

Het betreft een technische bespreking, specialistisch van aard. Er is voor toehoorders geen gelegenheid tot meepraten. Informatie over meepraten vindt u op de website van De Dommel via de zoekfunctie ‘Agenda’s en verslagen’ > ‘Vraagbaak’.

De agenda en eventuele bijlagen worden op woensdag 21 oktober 2020 gepubliceerd. U kunt de stukken vinden op de website via de zoekfunctie ‘Agenda’s en verslagen’ > ‘Gecombineerde commissievergadering’.

Gecombineerde commissie – 'Haalbaarheid en betaalbaarheid taken en ambities - vervolg' op 5 november 2020

De watergraaf heeft een openbare gecombineerde commissievergadering belegd op 5 november 2020, van 16.00 – 18.15 uur. Deze vergadering vindt online plaats.

Doel van de vergadering is oordeelsvormend te bepalen welke ambities de partijen belangrijk vinden en hoe de betaalbaarheid beoordeeld kan worden.

Er is voor toehoorders gelegenheid tot meepraten. Informatie over meepraten vindt u op de website van De Dommel via de zoekfunctie ‘Agenda’s en verslagen’ > ‘Vraagbaak’.

De agenda en eventuele bijlagen worden op 29 oktober 2020 gepubliceerd. U kunt de stukken vinden op de website via de zoekfunctie ‘Agenda’s en verslagen’ > ‘Gecombineerde commissievergadering’.

Voor vragen en opmerkingen over genoemde openbare vergaderingen kunt u contact opnemen met bestuursondersteuning van het waterschap, bestuursondersteuning@dommel.nl of via het klantcontactcentrum van het waterschap, 0411-618618.

Naar boven