Ontwerp-Projectplan Waterwet: Aanpassen duikers District Beneden Aa 2020 ter inzage

Waterschap Aa en Maas heeft op 6 oktober 2020 het ontwerp-projectplan Waterwet: Aanpassen duikers District Beneden Aa 2020 vastgesteld.

Maatregelen

Dit projectplan heeft betrekking op het aanpassen van 19 duikers in A-waterlopen in Boekel, Laarbeek, Uden, Bernheze, Meijerijstad en St-Michielsgestel in District Beneden Aa. Deze duikers worden vergroot om een robuuster watersysteem te creëren, en de effectiviteit van beheer en onderhoud te verbeteren.

 

Inzage

Het ontwerp-projectplan ligt van 15 oktober tot en met 26 november op werkdagen tijdens kantooruren ter inzage op de volgende locatie:

District Beneden Aa, Dorpsstraat 18 te Loosbroek. NB in verband met het corona- virus is dit kantoor niet altijd open. Voorkom dat u voor een gesloten deur staat door van te voren te bellen voor het maken van een afspraak.

U vindt het ontwerp-projectplan tevens op www.officielebekendmakingen.nl.

 

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging hun zienswijzen indienen tegen dit ontwerp besluit. Zienswijzen kunnen zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend.

 

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het Dagelijks Bestuur van waterschap Aa en Maas, Postbus5049, 5201 GA ’s-Hertogenbosch.

 

Wilt u mondeling uw zienswijze indienen? Neem dan voor de hierboven gestelde datum contact op met de hierna genoemde projectleider.

 

Uitsluitend degene die tijdig een zienswijze hebben ingediend, hebben de mogelijkheid in beroep te gaan bij de rechtbank tegen het definitieve projectplan.

 

Van uw zienswijze en de reactie daarop van het Dagelijks Bestuur wordt een nota van zienswijzen opgesteld. In deze nota van zienswijzen kunnen uw persoonsgegevens worden vermeld. Wij verzoeken u in uw zienswijze uitdrukkelijk aan te geven of u bezwaar heeft tegen vermelding van uw persoonsgegevens.

 

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met projectleider Gijs Kerkhof. Deze is bereikbaar op telefoonnummer 06-13978529 of via mailadres gkerkhof@aaenmaas.nl

 

’s-Hertogenbosch, 6 oktober 2020

Naar boven