Watervergunning voor het aanleggen van onderwaterdrainage en pompput voor het onttrekken en lozen van oppervlaktewater en grondwater aan de van Teylingenweg 158 te Kamerik. (code HDSR44661)

Het waterschap heeft een watervergunning verleend voor het sturen met grondwater ter plaatse van Van Teylingenweg 158 te Kamerik, kadastrale gemeentecode KMR00, sectie L nummer(s) 841. Dit besluit is verzonden op 1 augustus 2019.

 

a. het aanleggen van voorzieningen om onderwaterdrainage te realiseren en in

stand te houden;

b. het onttrekken van grondwater uit de onderwaterdrainage via een pompput;

c. het lozen van grondwater uit de onderwaterdrainage via een pompput op

oppervlaktewater;

d. het onttrekken van oppervlaktewater en lozen ervan op een pompput ten

behoeve van subinfiltratie;

 

Ter inzage

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken inzien tot en met 16 september 2019 bij het waterschap, Poldermolen 2 in Houten op afspraak. Openingstijden: elke werkdag van 9.00 - 17.00 uur.

U kunt de stukken digitaal bekijken via het digitale Waterschapsblad van HDSR op www.overheid.nl. De stukken hangen als ‘Externe bijlagen’ aan deze publicatie (linker kolom)

Bezwaar

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken na verzenddatum bezwaar instellen. Voor meer informatie en het instellen van bezwaar kunt u kijken op onze website http://www.hdsr.nl/vergunningen/verleende-vergunning/bezwaar-beroep/.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met de afdeling Vergunningverlening en handhaving, telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website http://www.hdsr.nl/vergunningen/.

Houten, 5 augustus 2019

Naar boven