Bekendmaking ontwerpbesluit gedeeltelijke wijziging Legger primaire waterkering Zuidelijke Randmeren en Eem (Eemdijk 2)

Ontwerp leggerbesluit

Op 29 mei 2019 heeft de directie van Waterschap Vallei en Veluwe het Besluit gedeeltelijke wijziging Legger primaire waterkering Zuidelijke Randmeren en Eem (Eemdijk 2) in ontwerp vastgesteld.

In dit ontwerpbesluit wordt de kernzone van de waterkering gewijzigd in verband met de sloop en herbouw van een woning.

Voor meer uitleg, zie het ontwerpbesluit. Het ontwerpbesluit vindt u hiernaast bij Externe bijlagen.

Inspraakperiode

U kunt van 11 juli tot en met 21 augustus 2019 het ontwerpbesluit inzien. Na deze inspraakperiode wordt het definitieve leggerbesluit vastgesteld. Ook ligt het besluit tijdens de inspraakperiode (tijdens openingstijden) ter inzage in het Waterschapshuis, Steenbokstraat 10 te Apeldoorn. De openingstijden zijn maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 17.00 uur; vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur.

 

Een zienswijze geven

Iedereen kan gedurende de inspraakperiode een zienswijze indienen over dit ontwerp-leggerbesluit. Wij wijzen u op het volgende. Als u geen zienswijze indient, dan kunt u na de vaststelling van het definitieve besluit, geen beroep daartegen bij de rechtbank in stellen.

 

Wat moet u in uw zienswijze vermelden?

Vermeld s.v.p. in uw zienswijze: op welk(e) onderdeel/onderdelen van het ontwerpbesluit uw zienswijze betrekking heeft en uw reden(en). Verder zijn nodig: uw naam, adres en woonplaats.

 

Hoe kunt u een zienswijze indienen?

Bij voorkeur ontvangen wij uw zienswijze via het digitale formulier op https://www.vallei-veluwe.nl/formulieren/zienswijze-randmeren/. Op papier of mondeling is ook mogelijk. Een schriftelijke zienswijze (op papier) kunt u zenden aan Waterschap Vallei en Veluwe, ter attentie van de heer J.M. (Jaap) Doude van Troostwijk, Postbus 4142, 7320 AC Apeldoorn.

Een mondelinge zienswijze kan telefonisch plaatsvinden of op kantoor:

  • voor een telefonische zienswijze kunt u contact opnemen met de heer J.M. (Jaap) Doude van Troostwijk, telefoonnummer (055) 5 272 911;

  • voor het geven van een mondelinge zienswijze op kantoor verzoeken wij u om van te voren telefonisch een afspraak te maken met de heer Doude van Troostwijk.

 

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer Doude van Troostwijk op het bovenstaande telefoonnummer.

Apeldoorn,

namens het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Vallei en Veluwe

Drs. L. Dennenberg,

directeur

Naar boven