Kennisgeving Waterwet, Pioniersweg 84-86 te Dronten

Het college van Dijkgraaf en Heemraden van Waterschap Zuiderzeeland maakt het volgende bekend.

Aan Olthuis Recycling BV te Dronten is voor de inrichting aan de Pioniersweg 84-86 te Dronten een ontwerpbeschikking verleend op grond van artikel 6.2, lid 2 van de Waterwet. De ontwerp­beschikking is verleend voor het wijzigen van de hoeveelheid te lozen voorgezuiverd bedrijfsafvalwater op een zuiveringstechnisch werk in beheer van het waterschap.

Aan de vergunning zijn voorschriften verbonden in het belang van de bescherming van de doelmatige werking van het zuiveringstechnisch werk en de kwaliteit van het ontvangende oppervlaktewater.

Inzage

Genoemde maatwerkbeschikkingen zijn tot 11 juli 2019 in te zien:

via het digibord in de hal op het kantoor van het waterschap, Lindelaan 20 te Lelystad gedurende werkdagen van 09.00-12.00 uur en van 13.30-16.30 uur;

via het internet op de website www.overheid.nl;

in de openbare bibliotheek van Dronten, De Rede 80-82 te Dronten

 

Zienswijzen

Tot 11 juli 2019 kunnen door belanghebbenden schriftelijke zienswijzen tegen de aanvraag en tegen de ontwerpbeschikking worden ingediend bij Waterschap Zuiderzeeland, Postbus 229, 8200 AE te Lelystad. Bij het indienen van zienswijzen kunt u verzoeken uw persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Gedachtewisseling over de aanvraag en de ontwerpbeschikking met het waterschap, de aanvrager en de overige aanwezigen is mogelijk, indien u daartoe een verzoek indient bij het waterschap tot

uiterlijk één week voor het einde van de ter-inzage-legging. Hierbij kunt u ook mondeling uw

zienswijzen inbrengen.

Beroep

Te zijner tijd kan beroep ingesteld worden tegen de beschikking door:

degenen, die zienswijzen hebben ingebracht ten aanzien van de ontwerpbeschikking;

belanghebbenden, die aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest;

degenen die zienswijzen hebben ingebracht ten aanzien van de wijzigingen, die op de ontwerpbeschikking zijn aangebracht;

de wettelijke adviseurs, die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen omtrent de vergunning kan men zich richten tot het team Waterprocedures van Waterschap Zuiderzeeland, telefoonnummer (0320) 274 911.

 

Naar boven