Hoogheemraadschap van Delfland – Mandaatbesluit Secretaris-Directeur vaststellen begrotingen Legesverordening Delfland 2017–

Het College van Dijkgraaf en Hoogheemraden van Delfland heeft op 5 maart 2019 bij besluit mandaat gegeven aan de Secretaris-Directeur om namens het College van Dijkgraaf en Hoogheemraden de begrotingen vast te stellen ingevolge art. 3, aanhef en onder c van de Legesbegroting Delfland 2017. Dit mandaatbesluit treedt op de dag van deze bekendmaking met terugwerkende kracht in werking vanaf 5 maart 2019.

Het mandaatbesluit kunt u raadplegen via de bijlagen bij deze publicatie of via onze website: https://www.hhdelfland.nl/actueel/bekendmakingen.

Het is ook mogelijk om het mandaatbesluit in te zien op het Gemeenlandshuis van het Hoogheemraadschap van Delfland te Delft. U kunt hiervoor een afspraak maken via onderstaande contactgegevens.

Voor het maken van een afspraak voor inzage en voor vragen naar aanleiding van deze kennisgeving kunt u op werkdagen van 9.00-16.00 uur contact opnemen met het klantcontactcentrum (KCC), te bereiken op telefoonnummer (015) 260 81 08 of via loket@hhdelfland.nl

 

 

 

 

Naar boven