Hoogheemraadschap van Delfland – Vaststelling Specifiek toetsingskader Tijdelijke dammen en versmallingen

 

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland heeft op 19 maart 2019 het “Specifiek toetsingskader voor tijdelijke dammen en versmallingen” vastgesteld.

 

Het toetsingskader treedt in werking op 25 maart 2019.

 

De bijlage “Specifiek toetsingskader voor tijdelijke dammen en versmallingen” is een aanvulling op de Beleidsregels Dempen en graven. De Beleidsregels Dempen en graven bevatten geen toetsingskader voor tijdelijke werken. Met deze aanvulling zorgt Delfland voor meer voorspelbaarheid, integraliteit en flexibiliteit (maatwerk).

 

De ontwerpbijlage “Specifiek toetsingskader voor tijdelijke dammen en versmallingen” heeft gedurende zes weken ter inzage gelegen; binnen deze termijn hebben belanghebbenden de mogelijkheid gehad om zienswijzen in te dienen. Er zijn geen zienswijzen ingediend op de ontwerpbijlage.

 

U kunt de besluiten en de daarop betrekking hebbende stukken raadplegen op de website: www.hhdelfland.nl/bekendmakingen.

 

Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze kennisgeving, dan kunt u contact opnemen met het Team Regulering en Planadvisering, te bereiken onder telefoonnummer (015) 260 81 08.

 

Naar boven