Kennisgeving ontwerp concept projectplan Elsbeek (Colensostraat) Beken Hengelo

In de vergadering van 12 maart 2019 heeft het dagelijks bestuur concept projectplan ‘herinrichting Elsbeek Hengelo’ vastgesteld.

Het concept projectplan ‘herinrichting Elsbeek Hengelo’ vast te stellen en vervolgens zes weken ter inzage te leggen. Door de uitvoering van het plan worden urgente knelpunten in het beheer en onderhoud aangepakt en wordt het watersysteem veilig, duurzaam en robuust heringericht waarbij rekening wordt gehouden met de toekomstige klimaatontwikkelingen. De beek is goed te beheren en te onderhouden en draagt bij aan vergroting van de bewustwording en beleving van ‘water in de stad’.

Ter inzage

Het ontwerp concept Projectplan Elsbeek (Colensostraat) Beken Hengelo inclusief de bijhorende bijlagen treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’. Het ontwerp concept Projectplan Elsbeek (Colensostraat) Beken Hengelo inclusief de bijhorende bijlagen liggen met ingang van 15 maart tot en met 26 april 2019 tijdens kantooruren ook ter inzage in het waterschapskantoor, Kooikersweg 1 te Almelo.

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen met ingang van 15 maart tot en met 26 april 2019 naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het dagelijks bestuur van het waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo.

Voor het maken van een afspraak voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Informatie

Voor meer informatie over het ontwerp concept Projectplan Elsbeek (Colensostraat) Beken Hengelo kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Naar boven