Verlening watervergunning voor het brengen van water met verontreiniging in de Hooidonksche Beek. De werkzaamheden vinden plaats bij de vijvers gelegen ten oosten van de voormalige stortplaats Gulbergen in Nuenen

Het dagelijks bestuur van Waterschap De Dommel heeft een aanvraag om vergunning in het kader van de Waterwet ontvangen voor het brengen van water met verontreiniging in de Hooidonksche Beek, afkomstig van de vijvers gelegen ten oosten van de voormalige stortplaats Gulbergen in Nuenen.

Het dagelijks bestuur heeft voor de gevraagde vergunning een beschikking opgesteld. Aan de beschikking zijn voorschriften verbonden.

Er zijn geen zienswijzen ingekomen over het ontwerpbesluit. De beschikking is niet veranderd ten opzichte van het ontwerp dat op 21 september 2018 bekend is gemaakt.

Inzage

De beschikking en de op de zaak betrekking hebbende stukken liggen met ingang van vandaag gedurende zes weken ter inzage in het waterschapshuis, Bosscheweg 56 te Boxtel.Desgewenst kunt u de stukken inzien, na telefonische afspraak met de betreffende vergunningverlener.

Beroep

Als u het niet eens bent met de beschikking, kunt u hiertegen beroep instellen

wanneer u:

  • 1.

    als belanghebbende zienswijzen kenbaar heeft gemaakt;

  • 2.

    als adviseur gebruik heeft gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking;

  • 3.

    als belanghebbende het oneens bent met wijzigingen die in de beschikking zijn aangebracht ten opzichte van de ontwerpbeschikking;

  • 4.

    belanghebbende bent aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen kenbaar te hebben gemaakt.  

    Een gemotiveerd beroepschrift dient binnen zes weken na de dag van bekendmaking van de beschikking worden ingediend bij: 

    de Rechtbank

    sector Bestuursrecht

    Postbus 90125

    5200 MA ‘s-Hertogenbosch

     

    U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.aspx. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

     

    Degene die beroep indient, kan in spoedeisende gevallen een verzoek tot voorlopige voorziening doen. Dit verzoek moet worden gericht aan:

    voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant

    sector bestuursrecht

    Postbus 90.125

    5200 MA Den Bosch

    In de gevallen waar een verzoek tot voorlopige voorziening is ingediend, treedt de vergunning niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Contact

Voor het inzien van de beschikking, vragen over deze bekendmaking of een mondelinge toelichting op de stukken kunt u contact opnemen met P. van Otterdijk, telefoonnummer: 0411 618 618.

   

Naar boven