Vaststelling concept legger

In de vergadering van 27 november 2018 heeft het dagelijks bestuur de legger voor de overige keringen in concept vastgesteld.

De legger is een juridische kaart met waterkeringen waarvan de ligging en hoogte zijn vastgelegd en onderhoudsplichtigen zijn aangewezen. Hierdoor kan het waterschap meer toezicht op noodzakelijk onderhoud, zodat de functie van de waterkering in de toekomst in stand blijft. Hierdoor beperken we de kans op schade en overlast tijdens hoogwater bij u en uw omgeving.

Ter inzage

De concept legger kunt u inzien op www.vechtstromen.nl. Het besluit en de bijhorende bijlagen liggen met ingang van 13 februari 2019 tot en met 27 maart 2019 tijdens kantooruren ook ter inzage in het waterschapskantoor, Kooikersweg 1 te Almelo.

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen met ingang van 13 februari 2019  tot en met 27 maart 2019  naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het dagelijks bestuur van het waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo.

Voor het maken van een afspraak voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

 

Naar boven