Hoogheemraadschap van Delfland – – Mandaatbesluit – onderdelen Uitvoeringsregeling juridische bevoegdheden en Uitvoeringsregeling financiële bevoegdheden

Dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland hebben op 5 februari 2019 het gewijzigd Mandaatbesluit Delfland, de onderdelen Uitvoeringsbesluit juridische bevoegdheden en Uitvoeringsbesluit financiële bevoegdheden vastgesteld. Het gewijzigde mandaatbesluit werkt terug tot en met 1 februari 2019.

Het gewijzigd Mandaatbesluit, de onderdelen Uitvoeringsbesluit juridische bevoegdheden en financiële bevoegdheden kunt u raadplegen via de bijlagen bij deze publicatie of via onze website: https://www.hhdelfland.nl/actueel/bekendmakingen.

Het is ook mogelijk om de Uitvoeringsregeling te komen inzien bij het Hoogheemraadschap van Delfland. U kunt hiervoor een afspraak maken via onderstaande contactgegevens.

In de Uitvoeringsregeling juridische bevoegdheden is een overzicht opgenomen van welke functionarissen binnen het Hoogheemraadschap van Delfland welke bevoegdheden mogen uitoefenen. Bij het uitoefenen van deze juridische bevoegdheden moet rekening worden gehouden met de financiële grenzen die zijn opgenomen in de Uitvoeringsregeling financiële bevoegdheden.

Beide uitvoeringsregelingen zijn aangepast aan de gewijzigde organisatiestructuur van het Hoogheemraadschap van Delfland per 1 februari 2019.

Voor het maken van een afspraak voor inzage en voor vragen naar aanleiding van deze kennisgeving kunt u op werkdagen van 9.00-16.00 uur contact opnemen met het klantcontactcentrum (KCC), te bereiken op telefoonnummer (015) 260 81 08 of via loket@hhdelfland.nl

 

 

 

 

Naar boven