Ontwerp Algemene subsidieverordening Vechtstromen

In de vergadering van 3 december 2019 heeft het dagelijks bestuur de Algemene subsidieverordening in ontwerp vastgesteld.

De Algemene subsidieverordening bevat de algemene regels voor subsidies (in aanvulling op de regeling van de Awb) die van toepassing zijn op toekomstige subsidiebesluiten van het dagelijks bestuur.

In de algemene subsidieverordening zijn onder andere bepalingen opgenomen over:

  • de subsidieaanvraag;

  • de beslissing op de subsidieaanvraag;

  • algemene verplichtingen van de subsidieontvanger;

  • gronden voor intrekking of wijziging van beschikkingen;

  • verantwoording en subsidievaststelling;

  • betaling.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de daarbij horende bijlagen treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’. Het "Besluit vaststelling concept Algemene subsidieverordening Vechtstromen" ligt met ingang van 10 december 2019 tot en met 20 januari 2020 tijdens kantooruren ook ter inzage in het waterschapskantoor, Kooikersweg 1 te Almelo.

Zienswijze

Een ieder kan met ingang van 10 december 2019 tot en met 20 januari 2020 naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het dagelijks bestuur van het waterschap Vechtstromen, Postbus 5006, 7600 GA Almelo.

Voor het maken van een afspraak voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze of voor meer informatie over de Algemene subsidieverordening kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Naar boven