Ontwerp watervergunning voor het op directe wijze lozen, van afvalwater afkomstig van de aanleg en het onderhoud van waterwinputten, in een oppervlaktewaterlichaam. De bedrijfsactiviteiten en de lozingen vinden plaats in het waterwingebied Klotputten in het stadsdeel Gestel te Eindhoven

Het dagelijks bestuur van Waterschap De Dommel heeft een aanvraag om vergunning in het kader van de Waterwet ontvangen voor het op directe wijze brengen van stoffen en water in een oppervlaktelichaam. De werkzaamheden vinden plaats op de percelen , kadastraal bekend als gemeente Gestel, sectie E, nummers 3088, 3089, 3090 en 3091, en sectie B, nummer 3487.

 

Het dagelijks bestuur heeft voor de gevraagde vergunning een ontwerpbeschikking (Z/19/075166) opgesteld. In de ontwerpbeschikking zijn voorschriften opgenomen.

De procedure voor het behandelen van deze wijziging bestaat uit twee stappen:

 

  • 1.

    opstellen van een ontwerp van de beschikking;

  • 2.

    opstellen van de beschikking.

     

    In beide stappen bestaan er inspraakmogelijkheden voor derden.

     

Inzage

De ontwerpbeschikking en de op de zaak betrekking hebbende stukken liggen met ingang van vandaag gedurende zes weken ter inzage in het waterschapshuis, Bosscheweg 56 te Boxtel.Desgewenst kunt u de stukken inzien, na telefonische afspraak met het team vergunningen.  

 

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen schriftelijk en/of mondeling een zienswijze indienen binnen zes weken na de dag van bekendmaking van de ontwerpbeschikking bij:

Waterschap De Dommel

Dagelijks bestuur

Postbus 10.001

5280 DA Boxtel.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als u ook een zienswijze hebt ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

 

Contact

Voor het inzien van de ontwerpbeschikking, vragen over deze bekendmaking of een mondelinge toelichting op de stukken kunt u contact opnemen met het team Vergunningen, telefoonnummer: 0411-618618.

  

Naar boven