Hoogheemraadschap van Delfland – Terinzagelegging ontwerp Specifiek toetsingskader Tijdelijke dammen en versmallingen

 

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland heeft op 22 januari 2019 het besluit tot vaststelling van het ontwerp “Specifiek toetsingskader voor tijdelijke dammen en versmallingen” genomen. Het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken kunt u raadplegen via de bijlagen bij deze publicatie. Het is ook mogelijk om de stukken te komen inzien bij het Hoogheemraadschap van Delfland. U kunt hiervoor een afspraak maken via onderstaande contactgegevens.

Belanghebbenden kunnen gedurende de periode van de terinzagelegging hun zienswijze over het ontwerp schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij dijkgraaf en hoogheemraden van het Hoogheemraadschap van Delfland, Postbus 3061, 2601 AL Delft, onder vermelding van ‘Ontwerpbijlage Specifiek toetsingskader voor tijdelijke dammen en versmallingen’. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Delfland, te bereiken onder telefoonnummer (015) 260 81 08.

U kunt het desbetreffende stuk op afspraak inzien tot en met 8 maart 2019 op het Gemeenlandshuis, Phoenixstraat 32 te Delft. U kunt de stukken ook raadplegen op de website: www.hhdelfland.nl/bekendmakingen.

Voor het maken van een afspraak voor inzage en voor vragen naar aanleiding van deze kennisgeving kunt u op werkdagen van 9.00-16.00 uur contact opnemen met het klantcontactcentrum (KCC), te bereiken op telefoonnummer (015) 260 81 08 of via loket@hhdelfland.nl

 

Naar boven