Watervergunning voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden in/langs de Polsbroeker Voorwetering en Benschopperwetering op de locatie tussen Dorp 49 in Polsbroek en Benedeneind NZ 360A in Benschop en het verbreden van watergangen op de locatie nabij Vogelzangsekade 7B in Lopik. (code HDSR42198)

Het waterschap heeft een watervergunning verleend voor het plaatsen van beschoeiing, het verlengen van (inlaat)duikers, het verbreden van (een) watergang(en) en het verwijderen van steigers/vlonders

op de locatie tussen Dorp 49 in Polsbroek en Benedeneind NZ 360A in Benschop en op de locatie nabij Vogelzangsekade 7B in Lopik. Dit besluit is verzonden op 3 oktober 2019.

Ter inzage

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken inzien tot en met 14 november 2019 bij het waterschap, Poldermolen 2 in Houten op afspraak. Openingstijden: elke werkdag van 9.00 - 17.00 uur.

U kunt de stukken digitaal bekijken via het digitale Waterschapsblad van HDSR opwww.overheid.nl. De stukken hangen als ‘Externe bijlagen’ aan deze publicatie (linker kolom)

Bezwaar

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken na verzenddatum bezwaar instellen. Voor meer informatie en het instellen van bezwaar kunt u kijken op onze website http://www.hdsr.nl/vergunningen/verleende-vergunning/bezwaar-beroep/.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met de afdeling Vergunningverlening en handhaving, telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website http://www.hdsr.nl/vergunningen/.

Houten, 7 oktober 2019

Naar boven