Wijziging gemeenschappelijke regeling Gemeenschappelijk belastingkantoor Lococensus– Tricijn 2016

 

Het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen heeft op 17 september 2019 opnieuw besloten de gemeenschappelijke regeling Gemeenschappelijk belastingkantoor Lococensus – Tricijn 2016 te wijzigen en daarmee de Gemeenschappelijke Regeling GBLT te treffen. Met inachtneming van de eerdere besluitvorming op 11 juni 2019 wordt de gemeenschappelijke regeling zo gewijzigd dat het algemeen bestuur van het Gemeenschappelijk belastingkantoor Lococensus-Tricijn kan besluiten tot deelneming in belangenverenigingen ter behartiging van een of meer belangen van het Gemeenschappelijk belastingkantoor.

In zijn vergadering van 29 mei 2019 heeft het algemeen bestuur hiervoor de benodigde toestemming verleent.

Ter inzage

Het besluit tot het wijzigen van de Gemeenschappelijke regeling Gemeenschappelijk belastingkantoorLococensus – Tricijn 2016 en het besluit tot het verlenen van de daarvoor benodigde toestemming van het algemeen bestuur treft u links aan bij ‘Externe bijlagen’.

Beide besluiten liggen met ingang van 3 oktober 2019 tot en met 13 november 2019 tijdens kantooruren ook ter inzage in de waterschapskantoor, Kooikersweg 1 te Almelo.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen met ingang van 3 oktober 2019 tot en met 13 november 2019 tegen het besluit van het dagelijks bestuur tot het wijzigen van de Gemeenschappelijke regeling Gemeenschappelijkbelastingkantoor Lococensus – Tricijn 2016 schriftelijk bezwaar maken.

Uw bezwaarschrift kunt u richten aan het dagelijks bestuur van het waterschap Vechtstromen, Postbus5006, 7600 GA Almelo.

Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend en bevat tenminste:

  • a.

    de naam en het adres van de indiener;

  • b.

    de dagtekening;

  • c.

    een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

  • d.

    de gronden van het bezwaar.

Het maken van bezwaar schorst de werking van het besluit tot het wijzigen van de Gemeenschappelijkeregeling Gemeenschappelijk belastingkantoor Lococensus – Tricijn 2016 niet.

Voorlopige voorziening

Wie bezwaar heeft gemaakt kan op grond van artikel 8:81 Algemene wet bestuursrecht bij onverwijlde spoed een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel, bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Hiervoor moet griffierecht worden betaald.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

Naar boven