Watervergunning voor het onttrekken en lozen van grond- en oppervlaktewater voor de reconstructie van lage walmuren aan de Oudegracht in rak 4 (westzijde) in Utrecht (code HDSR46290)

Het waterschap heeft een watervergunning verleend voor de reconstructie van de lage walmuren langs de Oudegracht in rak 4 (westzijde) in Utrecht, kadastrale gemeente Utrecht, sectie C, nummer 7142, gedurende 98 dagen verspreid over 2 jaar grond- en oppervlaktewater te onttrekken.

Stukken inzien

U kunt de aanvraag, de vergunning en de daarbij behorende stukken inzien van 28 september 2019 tot en met 9 november 2019 bij het waterschap Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Poldermolen 2 in Houten op afspraak. Openingstijden: elke werkdag van 9.00 - 17.00 uur.

U kunt de stukken digitaal bekijken via het digitale waterschapsblad van HDSR op www.overheid.nl . De stukken hangen als ‘Externe bijlagen’ aan deze publicatie (linker kolom).

Bezwaar

Wanneer u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u binnen 6 weken na verzenddatum bezwaar instellen. Voor meer informatie en het instellen van bezwaar kunt u kijken op onze website http://www.hdsr.nl/vergunningen/verleende-vergunning/bezwaar-beroep/.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met de afdeling Vergunningverlening en

handhaving, telefoonnummer (030) 209 7358. Of kijk op onze website:

http://www.hdsr.nl/vergunningen/ .

Houten, 26 september 2019

 

Naar boven